De voksnes ulvetime

Om (ikke overholdte) hudplejerutiner..

sponsoreret indlæg

Kender i det med at man flittigt køber ind af gode (og dyre) produkter?

 

Kender i så også dét at man med de bedste intentioner, stiller dem frem på badeværelset, for derefter kun at bruge dem et par gange før den rutine ryger i vasken?

 

Kender i så også dét med at man i starten af December, opdager de tørre plamager midt i fjæset, fordi vejret har ændret sig, og man ikke har hydreret huden nok?

 

Det gør jeg i hvert fald.. Jeg har endnu ikke lært dét med at rense huden morgen og aften, og pleje den efter alle bogens regler. Jeg har tonsvis af produkter, jeg sjældent får brugt – enkelte produkter jeg faktisk heller ikke ved hvornår eller hvordan skal bruges.

 

Når man så dér sidst i november, opdager at huden nærmest skriger efter manglen på pleje og omsorg. Ja, så må man jo ty til yderligheder. Jeg bruger dagligt creme eller olie, jeg renser (stort set) dagligt og bruger ugentlige ansigtsmasker. Så jeg synes jo egentlig ikke at jeg ikke gav den nok opmærksomhed. Men de tørre plamager voksede, og jeg var faktisk bange for de ville overtage hele mit ansigt. Jeg fik anbefalet Cacayolie – en ren olie fyldt med A og E vitamin og eftersigende naturlig anti-aging. A og E vitamin hjælper huden med cellefornyelse og udglatte og bekæmpe rynker. Cacayolien, kan med mange andre lækre olier købes hos Chleopatra.dk. Olien er fantastisk lækker, den fedter ikke og efterlader ikke huden olieret. Jeg vil vove at påstå at denne sagtens kan bruges, hvadenten du har olieret, kombineret, sart eller tør hud. Den absorberes lynhurtigt og efterlader huden blød, smidig, lækker og med en glød, der får de fleste highlighters til at sukke af misundelse. Og samtidig er prisen hamrende SU-venlig. What’s not to like? Brug den alene eller kombineret med din dagcreme.

 

Oven i hatten, har jeg fået øjnene op for dry brushing. Jeg fik engang en blød børste med i en goodie box – og har taget den i brug dagligt nu. Jeg renser mit ansigt og lader det tørre helt uden produkter. Derefter børster jeg huden blidt – både i cirkler og frem og tilbage i alle retninger. Dernæst masserer jeg min cacayolie ind i huden. Og det er intet mindre end fantastisk skulle jeg lige hilse at sige! Mine tørre plamager er helt væk og nu venter jeg bare på at den naturlige anti-aging også kicker ind.

 

Har i nogle fif eller produkter i ikke kan undvære i jeres hudpleje rutine? Lad mig endelig høre!

Husk at i kan følge mig på instagram lige her hvis i har lyst 🙂

-- Cilla

8 kommentarer

 • So-far I didn’t knowledge whatever I must purchase and I had
  an excellent giggle seeing the 2 people at Brace Bets drive that hardware
  bull.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender udemærket det med at købe ind med store ambitioner om nye rutiner😁 Der har vanens magt bare for stor kraft. Jeg kender heldigvis ikke til vintertør hud, da jeg sørger for at få gode fedtstoffer via kosten og masser af vand. Det er vejen frem for mig. Jeg bruger stortest aldrig cremer mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det alt for godt! Min hud er verdens tørreste, og det er en evig rejse for mig, at pleje den bedst muligt, pga. årstidernes skiften.

  Lige pt har jeg dog kastet mig over vidunderproduktet “Egyptian Magic” der indeholder en masse gode (og naturlige – for dem der går meget op i det) produkter 🙂

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger en lille klat biooil når ansigtet er vasket hver aften og smører også på halsen…husk halsen…ellers bliver man helt kalkun agtig på halsen og spændstig i ansigtet. P.s. Min bedste ven er min dermaroller hver 2. dag i en uge og så en pause i en uges tid. Efter hver rulning stadig biooil på👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cilla

   Altså den til strækmærker også? Det havde jeg aldrig overvejet til ansigtet! Det kunne være jeg skulle prøve det også! Har forsøgt mig med dermaroller uden den store effekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er godt nok så “heldig”, at min hud er nogenlunde taknemmelige. Men ja, jeg kender til det med ikke at overholde alle rutinerne trods gode intentioner. For mig er det bare oftest, når jeg får en bums, at jeg irriterer mig over ingen hudplejerutiner at have 🤣.. men spændende med olien, det kan være, at den rutine er “nem nok” at huske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cilla

   Åh jeg synes jeg har været heldig med taknemmelig hud. Det er bare lidt som om at efter jeg er blevet mor og dét ældre, så teer den sig som en teenager! Jeg har hørt tea tree oil skulle være godt mod bumserne når de dukker op! 🙂 Måske det skal testes også? 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg aldrig hørt – men det ryger lige på ønskelisten… min mand har bedst om et par ønsker kun til ham og jeg er så blank.. 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De voksnes ulvetime